Kraamzorg

De Kraamverzorgende is iemand die je ontmoet in de misschien wel belangrijkste periode van je leven.

 

Als kraamverzorgende sta ik je bij tijdens de bevalling en in de Kraamweek. Ik zorg voor jou en je kindje en uiteraard ook voor de andere gezinsleden. Het allerbelangrijkst vind ik hoe het met jou en je kindje gaat.

Vooraf ontmoeten we elkaar voor een intake gesprekje. Deze vindt plaats een week of acht voor de geboorte. Daarin leg ik uit wat je van mij mag verwachten en kunnen jullie je wensen op tafel leggen. Als kraamverzorgende kan ik bij je bevalling ondersteuning bieden aan jou, je partner en de verloskundige.

Na de geboorte start je Kraamweek en kom ik bij je in huis om er een hele fijne week van te maken. Een week waarbij jij aan het eind van die week met alle vertrouwen de zorg voor je kindje zelf op je neemt. Zorg op maat, voldoende uren om zorg te geven die nodig is in jullie gezin.

Persoonlijke aandacht, rustige momenten, tijd voor elkaar, huid op huid contact, lekker eten en drinken, tijd om te wennen aan de nieuwe fase in je leven. Voor mij belangrijke onderdelen van een fijne Kraamweek.

 

Spreekt je dit aan neem dan gerust contact met mij op via telefoon, whatsapp of mail. Ik neem zo snel ik kan contact met je op.

Mijn telefoonnummer is 0648767068 

Mijn mailadres: corinavanderbruggen@gmail.com

 

Mijn bedrijf MEI Kraamzorg & Massage is aangesloten bij Kraamzorg De Ervaring; gespecialiseerd in Natuurlijke Kraamzorg. Ons werkgebied ligt in de regio 's-Hertogenbosch / Tilburg. Kraamzorg krijg je vergoed vanuit de basisverzekering. Je betaalt enkel de wettelijke eigen bijdrage.